Medarbejdere

Kim Berg, medejer, adm. direktør og produktspecialist Jylland/Fyn

Med en solid ballast fra branchen gennem mere end 25 år, overtog Kim Berg direktørstolen i august 2011. Kim er et kendt ansigt hos Lindcon og fungerede gennem en årrække som salgschef i virksomheden.

Kim er Lindcons mand på det jyske og fynske marked for optikere og øjenlæger, så ring til ham for evt. spørgsmål.

Lars Rosenfeldt, medejer

Lars varetager kontakten til vores iAnalyze kunder og er produktspecialist på Nideks Funduskamera. Ligeledes er Lars vores it-ekspert og det er ham der kan svare på sådanne spørgsmål.

Lars har et godt kendskab til den optiske branche, så hvis du har tekniske spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte Lars.

Bettina Sander, salg Sjælland

Bettina er uddannet optometrist og har som uddannet optiker arbejdet hos flere større optikerkæder, hvor hun har opnået bred erfaring indenfor anvendelsen af optiske instrumenter og maskiner samt kendskab indenfor både kontaktlinser og briller.

Henrik Mikkelsen, servicetekniker

Henrik tager sig af serviceopgaver over hele landet. Han har stor erfaring som elektriker og bruger sin ekspertise som reparatør. Henrik deltager løbende i kurser hos Nidek og tilegner sig færdigheder indenfor optiske produkter.

Pia Prilvang, medejer, bogholder og it-ansvarlig

Pia styrer vores regnskab og bogholderiet så har du spørgsmål til bogholderiet, er det hende du skal ringe til. Samtidig kan du også træffe Pia ved telefonekspeditionen.

Birgitte Dybdahl, internt salg

Birgitte arbejder med internt salg samt indkøb og disponering af varer fra ind- og udland.

Hun er klar ved telefonen og glæder sig til at betjene dig.
Derudover arbejder hun med marketingopgaver samt vedligeholdelse af vores hjemmeside.